Sterke regio

Header regio

Wij houden van onze regio. Als opleider en als werkgever dragen wij bij aan regionale doelen, onder andere op het gebied van energie, duurzaamheid, positieve gezondheid, digitalisering, maakindustrie en hospitality. Onze leer- en werkomgevingen stimuleren onderzoek en innovatie.

Samenwerken zit in ons DNA. Wij werken duurzaam samen in netwerken en samenwerkingsverbanden met onderwijs, bedrijfsleven, overheden en maatschappelijke organisaties. Samen bundelen we onze belangen ten behoeve van de regio. De samenwerking met Noorderpoort en Drenthe College wordt de komende jaren geïntensiveerd. Dit doen wij met behoud van onze eigen waarden.

De regionale arbeidsmarkt is dynamisch en vol uitdagingen. Samen met onze partners ontwikkelen en realiseren wij leer- en ontwikkelarrangementen die aansluiten op de wensen en behoeften van werkgevers, ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo werken we samen aan duurzame inzetbaarheid.

In de huidige krappe arbeidsmarkt zetten wij in op goed en onderscheidend werkgeverschap en op voldoende vakkundige en inzetbare medewerkers. Medewerkers die onze waarden uitdragen en bijdragen aan een professionele cultuur gericht op leren en continu verbeteren. Wij bieden daartoe volop leer-, ontwikkel- en doorstroommogelijkheden en een prettig werkklimaat waarin iedereen zich gezien voelt. Wij werken met elkaar aan de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers, zodat we met plezier en vakdeskundigheid kunnen blijven bijdragen aan de realisatie van onze strategische doelen.

Regio
Laden...

Alfa-college

Onze strategische koers, 2023 en verder

Deze 3D experience is het best te bekijken in een moderne browser op een snelle smartphone of computer.

Swipe met je muis of vinger om de 3D wereld rond te draaien.

Je kan navigeren door op objecten te klikken in de 3D omgeving.

Start